Politie houdt slachtoffer schietpartij Bradleystraat in Sittard aan in Roermond

Normal aanhouding

De politie heeft vrijdagavond het slachtoffer van het schietincident op de Bradleystraat in Sittard aangehouden. De 38-jarige man wordt verdacht van bedreiging.

De 38-jarige man uit Roermond bedreigde vrijdag in de loop van de dag een persoon in Maastricht. In de avond hield de politie hem en zijn partner in Roermond aan. Bij de doorzoeking in zijn woning werd een wapen aangetroffen.

Beperking

Omdat de verdachte in beperkingen zit, kan er geen verdere informatie verstrekt worden over deze bedreiging en of deze te maken heeft met het schietincident op 12 september jl. Bij dit incident raakte de verdachte ernstig gewond. Hij werd die avond zittend in zijn auto onder vuur genomen. Omstanders troffen hem toen rond 23.15 uur gewond op de oprit van een woning aan.

Sindsdien verricht een rechercheteam onderzoek naar het schietincident.

Opsporing Verzocht

Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht heeft afgelopen maanden een aantal keren aandacht aan dit geweldsincident besteed.

 

Adverteren op RoermondActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RoermondActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Roermond
13:54

16° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

89%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief