Inzamelingsactie Galakleding voor SOML Eindexamenkandidaten

5 maanden geleden gepubliceerd

De Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML) en De Groene Transformator hebben een bijzondere inzamelingsactie opgezet. Het doel van de actie is om galakleding te verzamelen voor een speciale galakledingbeurs. Deze beurs is bedoeld om de eindexamenkandidaten van SOML-scholen de kans te geven om te schitteren op hun galabal in stijl.

Een Tweede Leven voor Galakleding

De inzamelingsactie richt zich op het verzamelen van galakleding die niet meer wordt gedragen. Denk hierbij aan jurken, pakken, schoenen en accessoires die nog in goede staat zijn. Door deze kleding te doneren, kunnen ze een tweede leven krijgen en bijdragen aan duurzaamheid. Dit initiatief is bedoeld voor alle eindexamenleerlingen, zodat ze op hun speciale gala dag kunnen genieten met een duurzaam tintje.

Inzamelpunten en -tijden

Galakleding kan worden ingeleverd bij De Groene Transformator, gelegen aan de Bredeweg 10 in Roermond, op 6, 7 en 8 maart tussen 12:00 en 16:00 uur. Daarnaast is inleveren mogelijk aan de balie van een van de SOML-scholen van 4 t/m 8 maart. Het wordt aangeraden de kleding op hangers in te leveren; extra hangers zijn ook van harte welkom.

Over De Groene Transformator en SOML

De Groene Transformator biedt een plek voor duurzame initiatieven en ondersteunt bij het maken van planeetvriendelijke keuzes. SOML omvat diverse scholen in de regio, waaronder BC Broekhin, Vrijeschool Broekhin, NT2 Mundium College, ROER College Schöndeln, Wings Agora, en Wings Niekée in Roermond; Sint Ursula in Horn & Heythuysen; Grescollege in Reuver; en Connect College in Echt.

Het is een prachtig initiatief waarbij geven en delen centraal staat. Samen wordt het mogelijk gemaakt voor elke student om een onvergetelijk galabal te ervaren. De galakledingbeurs is gratis.